Vocal Coaching

De Vocalstudio in Oosterhout is door Ingrid van Delft vanuit haar studio IngridsOnly Productions in 2015 opgericht. Na haar studie tot geluidstechnicus/producer heeft ze zich gespecialiseerd in vocal (zang) coaching en opnames waar haar passie ligt en waar ze zelf ook jaren van coaching en professionele lessen in heeft gevolgd. Ingrid werkt niet alleen vocal gericht je kunt ook bij haar terecht voor muzikale- en band coaching. Met veel enthousiasme gaat Ingrid met je aan het werk om tot het gewenste resultaat te komen voor zowel in de recording studio als op het podium tijdens live sound. Ook tijdens de opnamesessie is Ingrid in te huren ter ondersteuning van de vocal opnames.

Vocal coaching hoe wij werken!

  • Wil je wat meer uit je eigen stem halen?
  • Ben je nog op zoek naar een eigen stijl of wil je meer werken met zang-interpretatie of techniek?
  • Zou je wel eens in een echte studio willen worden opgenomen?
  • Wij bepalen samen hoe je je stem op een goede manier kunt gaan ontwikkelen.
  • Je kunt voor vocal coaching terecht als beginner of gevorderde. Tijdens de lessen wordt een plan op maat gemaakt.
  • Plezier in muziek staat voorop dus ook ruimte voor je eigen input in stijl en een vrije keuze in de nummers die je wilt gaan zingen.
  • Doordat we steeds referentieopnames maken leer je goed naar jezelf te luisteren en leer je op deze wijze jezelf steeds te verbeteren.
  • Als basis wordt de moderne zangtechniek in combinatie met eigen ervaring en studio/live sound ervaring toegepast.

Het Vocal coaching traject bestaat steeds uit lessen van 45 minuten per keer. Wekelijks of twee wekelijks in te plannen.

Mocht je er klaar voor zijn nemen we een door jou ingestudeerd nummer op en eindigt je 10de les met een eigen professioneel opgenomen nummer wat je kunt gebruiken voor je portfolio.

Neem contact met ons op voor een gratis introductieles en mail naar ingridsonly@xs4all.nl. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 06 12 538 150

Yesterdays-Legends

Mijn naam is Ingrid van Delft en in 2011 heb ik de keuze gemaakt om mijn werk om te gooien en de studie tot geluidstechnicus en producer te gaan volgen om op die manier een ode te brengen aan mijn eigen passie. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd op dat gebied in de breedste zin van het woord. […]

naar project