“Luisterboekje 3.0” Je beter voelen met ‘geleide visualisatie’.

Je goed voelen.

Als je mensen vraagt wat ze belangrijk vinden staan geluk en gezondheid vrijwel altijd in de top 3.
Hoe je dat bereikt en/of behoudt is dan ook een vraag die velen van ons bezig houdt.
Bewustzijn en heldere keuzes maken blijken daarin essentieel. Een groeiend aantal mensen ontdekt daarin de waarde van meditatie en visualisatie voor hun ontwikkeling.

Iedereen heeft een unieke bijdrage in het grote geheel. Ken je kracht en benut je talent.

“We zagen een prachtig boekje en dachten, wow! hoe zou het zijn als we hier nog een extra dimensie aan zouden toevoegen, zónder de inhoud aan te tasten!” Aan het woord zijn voiceover Lex van Leeuwen en componist Ingrid van Delft.

Drie creatieve geesten vinden elkaar

In het voorjaar van 2016 vertelt Ingrid enthousiast aan Lex over het boekje “ik voel me beter” van kunstenares en schrijfster Renate van Nijen.
Een boekje met prachtige mandelas (illustraties) en bijbehorende visualisatieteksten voor ieder chakra dat Renate via Ferry Verhoeve van DMI books heeft uitgegeven.

Al snel komen ze samen op het idee om de tekst uit het boekje in te spreken met mooie begeleidende muziek eronder. Want, hierdoor kan de “lezer” met volle aandacht kijken naar de mandelas van Renate, terwijl hij/zij de begeleidende tekst hoort in plaats van leest. Dit kan zowel met het fysieke boekje als wel op je pc/tablet/smartphone.

De helende kracht van visualisatie

Renate van Nijen maakte ruim 20 jaar geleden voor het eerst kennis met de helende kracht van visualisatie. Het bracht haar veel en het inspireerde haar om zelf door middel van haar kunst en boeken iets bij te dragen aan het welzijn van mensen.
Nu, niet lang na het uitbrengen van “ik voel me beter” is er dus een “extra dimensie” toegevoegd aan dit boekje, namelijk audiotracks.

Dat het hier niet simpelweg om een luisterboekje gaat wordt duidelijk zodra je het eerste “hoofdstuk” beluistert.
De prachtige teksten worden op een rustgevende manier door Lex uitgesproken en de muziek van Ingrid ondersteunt daarin op subtiele wijze. Als je daarbij naar de mooie mandelas kijkt is de ervaring compleet.

Iets bijdragen aan het welzijn van mensen.

Renate wil met haar kunst en boeken iets bijdragen aan het welzijn van mensen.
En ook Lex en Ingrid hebben die intentie.
Lex brengt als “Green Voiceover” de verhalen van duurzame organisaties tot leven met zijn stem en Ingrid geeft via haar Label “Sounds of sanctuary” ruimte aan artiesten die met hun muziek iets goeds in de wereld brengen.
Het lijkt achteraf gezien dan ook bijna onvermijdelijk dat de paden van dit drietal zich zouden kruisen.

Renate:

“Mijn spirituele zoektocht begon al in mijn tienerjaren. Ik was altijd op zoek en woonde in Israël, Nieuw Zeeland, Italië en nu Spanje.
Eigenlijk drong het pas echt tot me door dat ik op zoek was naar mezelf toen ik met mandalas begon te werken.
Dat zoeken zie ik nu meer als een pad dat ik bewandel en ik deel mijn ervaringen met mensen door middel van mijn boeken, blog, mandalas en kunst.

Ik geloof namelijk dat we allemaal op een energetisch niveau zijn verbonden en als mensen door mijn werk worden geraakt is dat doordat ze een stukje in zichzelf herkennen en dit kan helend werken.”

Ingrid:

Na een carrière van bijna 20 jaar in de verkoop besloot ik op 43 jarige leeftijd mijn hart te gaan volgen, mijn leven volledig om te gooien en me te gaan richten op het produceren van muzikanten en bands en het maken van eigen muziek.

De muziek die ik maak vanuit Sounds of Sanctuary moet iets moois en goeds los kunnen maken in mensen en tevens een meditatieve dan wel spirituele boodschap naar buiten brengen.
Met het boekje “ik voel me beter” zag ik een kans om samen met Lex dit te gaan oppakken wat een prachtige en bijzondere samenwerking met Renate als resultaat heeft gehad.

Lex:
‘Als kind al hielden vragen als “waarom kan ik me niet iedere seconde van mijn leven herinneren?” en “wat is de dood, of oneindigheid?” me bezig.
Zo rond mijn 20e jaar ben ik vervolgens actief begonnen met m’n persoonlijke ontwikkeling onder andere met behulp van meditatie en visualisatie oefeningen.
Dat de bewustwording van wie ik ben en wat ik bij te dragen heb ook terug te vinden is in mijn werk is daar een natuurlijk gevolg van.
Toen ik het boekje “ik voel me beter” zag, werd ik meteen enthousiast en wist ik meteen hoe dit zou kunnen klinken als ik dit met Ingrid zou produceren.

Ontspanningsoefening “Ik voel me beter” Renate van Nijen Feat. Stem Lex van Leeuwen en Muziek Ingrid van Delft

“Ik voel me beter” is onderdeel van een serie van zeven boekjes (The ‘Art’ of Feeling Better) origineel in het Engels geschreven. De eerste drie boekjes zijn inmiddels uitgegeven en boekje nummer vier komt eraan.
Het eerste boekje is nu vertaald naar het Nederlands en ook boekje nummer 2 is inmiddels vertaald en zal binnenkort worden uitgegeven in het Nederlands. Het ligt in de planning dat van dit boekje een engelstalige luisterversie komt en ook van de volgende drie boekjes. Check voor meer info www.renatevannijen.com

Meer informatie over de boekjes kan aangevraagd worden bij:

Renate van Nijen 0034-655211276 renatevannijen@gmail.com www.renatevannijen.com

Meer informatie over de muziek kan aangevraagd worden bij:

Ingrid van Delft | Sounds of Sanctuary 06 12 538 150 ingridsonly@icloud.com www.ingridsonly.nl

Meer informatie over de voiceovers kan aangevraagd worden bij:

Lex van Leeuwen | Green Voiceover
06 16 874 590
info@greenvoiceover.com www.greenvoiceover.com | www.laproductions.nl

Ik voel me beter front 1


Laatste nieuws

Yesterdays-Legends

Mijn naam is Ingrid van Delft en in 2011 heb ik de keuze gemaakt om mijn werk om te gooien en de studie tot geluidstechnicus en producer te gaan volgen om op die manier een ode te brengen aan mijn eigen passie. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd op dat gebied in de breedste zin van het woord. […]

lees meer

Yesterdays-Legends

Mijn naam is Ingrid van Delft en in 2011 heb ik de keuze gemaakt om mijn werk om te gooien en de studie tot geluidstechnicus en producer te gaan volgen om op die manier een ode te brengen aan mijn eigen passie. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd op dat gebied in de breedste zin van het woord. […]

naar project