Band Assistance

IngridsOnly Productions wil graag dat talentvolle muzikanten de kans krijgen om de muziek die ze maken aan de wereld te laten horen. Muziek maken is in onze visie “A way of life” het talent zit je in het bloed en het moet er op een juiste manier uit komen. IngridsOnly helpt je graag hierbij en begeleidt je het juiste traject te volgen en ondersteunt je op alle relevante vlakken.

Ingridsonly biedt bijvoorbeeld een traject aan van:

  • Coaching, vocal maar ook muzikale of band coaching.
  • CD en of studio opnames op verschillende studiolocaties in Nederland
  • Mixen in de eigen studio in Oosterhout met terugkoppeling m.b.t. stijl en smaak
  • Produceren, in samenwerkingsverband met de muzikant zelf
  • Masteren, door onze vaste Masteringsengineer Jeffrey de Gans van Dagoose music
  • workshops homerecording, microfoon techniek voor in de studio of on stage
  • CD productie persing, grafisch ontwerpen, distributie
  • Promotie en PR van de CD/muziek of muzikant zelf
  • Optredens genereren door onze boekingsafdeling

Ieder traject vraagt een aanpak op maat en hebben we het nog niet in ons pakket zien wij het als een uitdaging dit verder voor je uit te werken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Samenwerkingsverbanden 

Easy Music Service & Ingrid ’s Only hebben ook een nauw samenwerkingsverband om aanstormend talent en (beginnende) artiesten, in meerdere opzichten een laagdrempelige mogelijkheid te bieden, het vak onder de knie te krijgen. Coaching, studio opnames, productie, mastering, CD-persing, de totale plug en promotie, contacten met de media, begeleiding bij optredens, boekingen, videoclips, het aanbieden op download- en streaming websites. Kortom een volledig begeleidingspakket voor jouw eerste stappen in het artiestenvak. Nieuwgierig?  informeer naar de mogelijkheden!

http://ingridsonly.nl
http://easymusicservice.nl

promo-tegel-samenwerking-ems-ingrid

Film op locatie

Film op locatie is opgestart vanaf 1 januari 2019 door:Ingrid van Delft (techniek), Simone Leijten (programmering) en Wilma Rekkers (filmmaker) en we gaan samen als Film op locatie kwalitatieve films vertonen in de regio Oosterhout. Dit gaan we doen op élke andere locatie dan in een bioscoopzaal. De locatie voegt volgens ons namelijk altijd iets […]

naar project